VACATURES

VACATURE FRONTOFFICE MEDEWERKER – 32 UUR

ZO GAAT JOUW JOB ER UIT ZIEN
Wij zoeken ondersteuning voor 32 uur per week. Jouw takenpakket zal divers zijn en elke dag veranderen. De ene dag kun je bezig zijn met het inboeken van post stukken, een andere dag zal je gevraagd worden een lunch te organiseren, je neemt de telefoon aan, werkt verslagen uit en tussendoor check je of er iemand nog koffie wil.

DIT ZIJN WIJ
Ons innovatieve ingenieursbureau is en blijft behoorlijk in ontwikkeling. Voor diverse ontwikkelaars en architectenbureaus werken wij aan uiteenlopende projecten; van scholen, hotels en zorg gebouwen tot warenhuizen, appartementencomplexen en zelfs de boulevard van Scheveningen, niets is ons te gek. Daarnaast werken wij over de hele wereld, van Zeeland tot Bonaire.

Ondanks onze groei blijven we nuchtere Nederlanders. We zijn een familiebedrijf, dat betekent dat wij zorg dragen voor een gezellige, informele werksfeer en we houden de lijntjes kort. Daarnaast zetten wij ons actief in om jou als onze collega te geven wat je nodig hebt om je werk goed te doen en je thuis te voelen.

WE HEBBEN JE VEEL TE BIEDEN
Wij begrijpen namelijk dat jij van onschatbare waarde bent maar ook dat er meer is dan je werk. Daarom bieden wij jou vakantie wanneer het jou het beste uitkomt en een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast bieden we aanvullende cursussen/opleidingen en een relaxte sfeer met fijne collega’s. Als kers op de taart zijn wij ook nog super makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto, de fiets of je hoverboard en bieden wij het mooiste uitzicht van Rijswijk.

Kom gewoon eens langs om een kop koffie te drinken en wellicht merk je gelijk of je bij ons team past. Vergeet uiteraard niet je cv mee te nemen. Of nog beter, zet hem alvast op de mail t.a.v. Richard van Toorenburg: info@jvantoorenburgbv.nl.

VACATURE BIM MODELLEUR ELEKTROTECHNIEK/ WERKTUIGBOUWKUNDE

WIJ ZOEKEN JOU

Want ons innovatieve ingenieursbureau is en blijft behoorlijk in ontwikkeling. Voor diverse ontwikkelaars en architectenbureaus werken wij aan uiteenlopende BIMprojecten. Door onze vaste opdrachtgevers worden we naast onze modellen ook gewaardeerd voor onze creatieve oplossingen en uitvoerbare details.

ZO GAAT JOUW JOB ERUITZIEN

Je krijgt projecten toegewezen met de complexiteit die bij jouw BIMervaring past. Eenvoudige projecten zijn voor ons niet interessant, dus je brengt de nodige ervaring met je mee. Als BIM-modelleur/coördinator ben je het middelpunt in het bouwteam. Jij bent degene die vanaf schetsontwerp tot uitvoering/as-built aan tafel zit met de bouwprofessionals.

JIJ BENT

Gedreven
Leergierig
Nauwkeurig
Communicatief sterk
Bouwkundig goed onderlegd
Goed bekend met Revit (pre als je ook ervaring hebt met StabiCAD)

WE HEBBEN JE VEEL TE BIEDEN

Wij begrijpen namelijk dat een modelleur/coördinator van onschatbare waarde is en daarom krijg je een goed salaris, pensioenvoorziening, vakantie wanneer jou het beste uitkomt en een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast bieden we aanvullende cursussen/opleidingen en een relaxte sfeer met fijne collega’s. Als kers op de taart zijn wij ook nog super makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto, de fiets of je hoverboard en bieden wij het mooiste uitzicht van Rijswijk.

Kom gewoon eens langs om een kop koffie te drinken en wellicht merk je gelijk of je bij ons team past. Vergeet uiteraard niet je cv mee te nemen. Of nog beter, zet hem alvast op de mail t.a.v. Richard van Toorenburg: info@jvantoorenburgbv.nl.

PROJECTMANAGER UITVOERING (KWALITEITSMANAGER)

Per direct zijn wij op zoek naar een projectmanager uitvoering (kwaliteitsinspecteur) met doorgroeimogelijkheden, indien gewenst.

ZO GAAT JOUW JOB ER UIT ZIEN

Als kwaliteitsinspecteur coördineer je projecten van start bouw tot oplevering. Je bewaakt de voortgang van de installateur en bouw en bent het communicatie kanaal tussen de opdrachtgever en de aannemer. Hiervoor neem je deel aan bouwvergaderingen, begeleidt de realisatie, bewaakt de kwaliteit van de installaties en blijft scherp op commerciële kansen. Je krijgt de volgende taken en verantwoordelijkheden:

· Coördineren van je projecten (van opdracht t/m oplevering);
· Toezien op en bewaken van budget, kwaliteit en voortgang;
· Je voert kwaliteitsinspecties uit op de bouw en maakt hier rapportages van;
· Bijwonen van diverse vergaderingen en het verzorgen van communicatie met de klant;
· Commerciële kansen herkennen en benutten.

Een baan met ambities? Het is mogelijk om door te groeien naar projectmanager ontwerpfase. In deze functie krijg je de kans om meer de diepte in te gaan en aan de slag te gaan met het ontwerp zelf. Je werkzaamheden omvatten dan o.a:

· Het inwinnen van klantwensen en deze vertalen naar technische oplossingen;
· Het maken van complexe ontwerpen, van VO tot bestek;
· Schrijven van bestekken en technische omschrijvingen;
· Het Opstellen en uitwerken van ramingen;

JIJ BRENGT HET VOLGENDE MEE

· Je hebt een afgeronde opleiding richting Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
· Je hebt een aanvullende post MBO/HBO opleidingen richting Installatietechniek (pré) of werkervaring in het veld;
· Je beschikt over MBO+ of HBO werk/denkniveau;
· Je beschikt over relevante werkervaring;
· Je kunt plannen, organiseren en communiceren;
· Je hebt het nodige commerciële inzicht en een klantgerichte instelling.

WIJ HEBBEN JE VEEL TE BIEDEN…

Wij begrijpen namelijk dat een kwaliteitsinspecteur als jij van onschatbare waarde is. Daarom krijg je een goed salaris, auto van de zaak, telefoon van de zaak, laptop van de zaak, een pensioenvoorziening, vakantie wanneer jou het beste uitkomt en een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast bieden we aanvullende cursussen/opleidingen en een informatieve sfeer met fijne collega’s. Als kers op de taart zijn wij ook nog super makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto, de fiets of je hoverboard en bieden wij het mooiste uitzicht van Rijswijk.

WANNEER BEGIN JE?

Wij hebben per direct een positie voor je vrij voor 40 uur per week. Bel wel even als je langs wil komen, dan zorgen we dat je je werkdag met een goede kop koffie kunt beginnen.

Kom gewoon eens langs en wellicht merk je gelijk of je bij ons team past. Vergeet uiteraard niet je cv mee te nemen. Of nog beter, zet hem alvast op de mail t.a.v. Richard van Toorenburg: info@jvantoorenburgbv.nl.

Neem contact op

Einsteinlaan 26, 2289 CC Rijswijk