VACATURES

VACATURE BIM MODELLEUR ELEKTROTECHNIEK/ WERKTUIGBOUWKUNDE

WIJ ZOEKEN JOU

Want ons innovatieve ingenieursbureau is en blijft behoorlijk in ontwikkeling. Voor diverse ontwikkelaars en architectenbureaus werken wij aan uiteenlopende BIMprojecten. Door onze vaste opdrachtgevers worden we naast onze modellen ook gewaardeerd voor onze creatieve oplossingen en uitvoerbare details.

ZO GAAT JOUW JOB ERUITZIEN

Je krijgt projecten toegewezen met de complexiteit die bij jouw BIMervaring past. Eenvoudige projecten zijn voor ons niet interessant, dus je brengt de nodige ervaring met je mee. Als BIM-modelleur/coördinator ben je het middelpunt in het bouwteam. Jij bent degene die vanaf schetsontwerp tot uitvoering/as-built aan tafel zit met de bouwprofessionals.

JIJ BENT

Gedreven
Leergierig
Nauwkeurig
Communicatief sterk
Bouwkundig goed onderlegd
Goed bekend met Revit (pre als je ook ervaring hebt met StabiCAD)

WE HEBBEN JE VEEL TE BIEDEN

Wij begrijpen namelijk dat een modelleur/coördinator van onschatbare waarde is en daarom krijg je een goed salaris, pensioenvoorziening, vakantie wanneer jou het beste uitkomt en een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast bieden we aanvullende cursussen/opleidingen en een relaxte sfeer met fijne collega’s. Als kers op de taart zijn wij ook nog super makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto, de fiets of je hoverboard en bieden wij het mooiste uitzicht van Rijswijk.

Kom gewoon eens langs om een kop koffie te drinken en wellicht merk je gelijk of je bij ons team past. Vergeet uiteraard niet je cv mee te nemen. Of nog beter, zet hem alvast op de mail t.a.v. Richard van Toorenburg: info@jvantoorenburgbv.nl.

FRONTOFFICE MEDEWERKER – 32 UUR

ZO GAAT JOUW JOB ER UIT ZIEN

Wij zoeken ondersteuning voor 32 uur per week. Jouw takenpakket zal divers zijn en elke dag veranderen. De ene dag kun je bezig zijn met het inboeken van poststukken, een andere dag zal je gevraagd worden een lunch te organiseren, je neemt de telefoon aan, werkt verslagen uit en tussendoor check je of er iemand nog koffie wil.

DIT ZIJN WIJ

Ons innovatieve ingenieursbureau is en blijft behoorlijk in ontwikkeling. Voor diverse ontwikkelaars en architectenbureaus werken wij aan uiteenlopende projecten; van scholen, hotels en zorg gebouwen tot warenhuizen, appartementencomplexen en zelfs de boulevard van Scheveningen, niets is ons te gek. Daarnaast werken wij over de hele wereld, van Zeeland tot Bonaire.

Ondanks onze groei blijven we nuchtere Nederlanders. We zijn een familiebedrijf, dat betekent dat wij zorg dragen voor een gezellige, informele werksfeer en we houden de lijntjes kort. Daarnaast zetten wij ons actief in om jou als onze collega te geven wat je nodig hebt om je werk goed te doen en je thuis te voelen.

WE HEBBEN JE VEEL TE BIEDEN

Wij begrijpen namelijk dat jij van onschatbare waarde bent maar ook dat er meer is dan je werk. Daarom bieden wij jou vakantie wanneer het jou het beste uitkomt en een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast bieden we aanvullende cursussen/opleidingen en een relaxte sfeer met fijne collega’s. Als kers op de taart zijn wij ook nog super makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto, de fiets of je hoverboard en bieden wij het mooiste uitzicht van Rijswijk.

Kom gewoon eens langs om een kop koffie te drinken en wellicht merk je gelijk of je bij ons team past. Vergeet uiteraard niet je cv mee te nemen. Of nog beter, zet hem alvast op de mail t.a.v. Richard van Toorenburg: info@jvantoorenburgbv.nl.

Neem contact op

Einsteinlaan 26, 2289 CC Rijswijk