VACATURES

VACATURE BIM MODELLEUR

WIJ ZOEKEN JOU

Want ons innovatieve ingenieursbureau is en blijft behoorlijk in ontwikkeling. Voor diverse ontwikkelaars en architectenbureaus werken wij aan uiteenlopende BIMprojecten. Door onze vaste opdrachtgevers worden we naast onze modellen ook gewaardeerd voor onze creatieve oplossingen en uitvoerbare details.

ZO GAAT JOUW JOB ERUITZIEN

Je krijgt projecten toegewezen met de complexiteit die bij jouw BIMervaring past. Eenvoudige projecten zijn voor ons niet interessant, dus je brengt de nodige ervaring met je mee. Als BIM-modelleur/coördinator ben je het middelpunt in het bouwteam. Jij bent degene die vanaf schetsontwerp tot uitvoering/as-built aan tafel zit met de bouwprofessionals.

JIJ BENT

Gedreven
Leergierig
Nauwkeurig
Communicatief sterk
Bouwkundig goed onderlegd
Goed bekend met Revit (pre als je ook ervaring hebt met StabiCAD)

WE HEBBEN JE VEEL TE BIEDEN

Wij begrijpen namelijk dat een modelleur/coördinator van onschatbare waarde is en daarom krijg je een goed salaris, pensioenvoorziening, vakantie wanneer jou het beste uitkomt en een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast bieden we aanvullende cursussen/opleidingen en een relaxte sfeer met fijne collega’s. Als kers op de taart zijn wij ook nog super makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto, de fiets of je hoverboard en bieden wij het mooiste uitzicht van Rijswijk.

Kom gewoon eens langs om een kop koffie te drinken en wellicht merk je gelijk of je bij ons team past. Vergeet uiteraard niet je cv mee te nemen. Of nog beter, zet hem alvast op de mail t.a.v. Richard van Toorenburg: info@jvantoorenburgbv.nl.

Neem contact op

Einsteinlaan 26, 2289 CC Rijswijk