Wie we zijn

Dit is de derde generatie van Toorenburg die het bedrijf voortzetten en daar zijn we trots op!

WIE WE ZIJN

Dit is de derde generatie van Toorenburg die het bedrijf voortzetten en daar zijn we trots op! Van vader op zoon is doorgegeven hoe belangrijk kwaliteit en hoogwaardig advies is. Daarom bouwen wij al veertig jaar met een team van bevlogen specialisten.

Momenteel is Ernst van Toorenburg directeur van het bedrijf en zijn broer Ton adjunct-directeur. Bovendien zijn de zoons van Ernst werkzaam bij het bedrijf. Richard is operationeel directeur en Stefan hoofd acquisitie.

Wij leven wat we doen! Daarom doen we ook heel veel naast ons werk. Iedereen van onze familie zoekt in de markt waar zijn of haar interesse ligt. Zo is Ernst van Toorenburg – Arbiter van de Raad van Arbitrage van Metaal nijverheid.

Het onderhouden van prettige en langdurige klant-relaties zit in onze genen. Hierdoor staan we altijd voor je klaar om mee te denken. Onze kernwaarde ‘toegewijd’ maakt dat wij werken vanuit verantwoordelijkheidsbesef en gepassioneerde betrokkenheid. Samenwerking en goede communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen tussen de mensen binnen het bureau maar ook met de opdrachtgever, het ontwerpteam en de partners buiten het bureau.

Daarom is onze missie:
‘Wij zijn een familiebedrijf dat niet alleen werkt met, maar ook voor elkaar. Samen met de klant dragen wij bij aan het creëren van een inspirerende en leuke werkomgeving waarbij het vertrouwen voorop staat.’

Wil je een Van Toorenburg spreken? Bel ons op: 070 – 3617261.

Neem contact op

Einsteinlaan 26, 2289 CC Rijswijk