Colliers International BV (her-) ontwikkelt gebouwen, kantoren, winkelcentra enzovoorts. Altijd proberen ze meerwaarde te creëren voor hun opdrachtgevers. Al ruim 18 jaar werkt Colliers International samen met van Toorenburg BV. En ze willen ook niet anders. Vincent Ollefers, jurist bij Colliers International vertelt:

“Achttien jaar geleden kwam ik via-via in contact met van Toorenburg en we zijn nooit meer bij ze weggegaan. Omdat ze een familiebedrijf zijn, is het contact erg prettig, ze schakelen snel en zijn altijd bereikbaar. Daarbij hebben ze verbazingwekkend veel kennis van zaken en schakelen ze altijd gemakkelijk met je mee. Altijd ben ik weer positief verbaasd hoe snel ze nieuwe materie eigen hebben gemaakt. Ook bij steeds complexere en uitgebreidere opdrachten lopen ze altijd een stap vooruit, ze weten echt alles!

Bijvoorbeeld nu bij het verduurzamen van kantoren, daarbij is het van belang dat een partij objectief alle opties naast elkaar kan zetten. Als je met een leverancier aan tafel zit, is dit erg ingewikkeld, dan krijg je geen onafhankelijk overzicht van andere investeringen en rendement. Met van Toorenburg weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ze hebben een duidelijke visie en weten echt waar ze het over hebben. En daar hebben onze opdrachtgevers ook weer baat bij, bij die heldere uitleg. Wij sturen van Toorenburg zelfs rechtstreeks naar onze opdrachtgevers, daarin vertrouwen we hen volledig. Bovendien vind ik het heel erg leuk om te zien dat de zonen van Toorenburg ook zo bevlogen werken in het bedrijf. Als je bijvoorbeeld ziet hoe zoon Stefan onze opdrachtgevers mee kan nemen met zijn verhaal, daar word je positief en enthousiast van!