Aannemersbedrijf Dura Vermeer heeft als doelstelling het ‘waarmaken van ambitie’. Daarom werken ze sinds jaar en dag samen met Van Toorenburg. Van Toorenburg is installatie adviseur voor de Design en Beeld projecten van Dura Vermeer. Directeur John Haverkort zegt over deze samenwerking:

“Van Toorenburg is een zeer betrouwbare partner van ons gebleken. Zij zijn de schakel tussen bouw en installatie en zorgen altijd voor een goed resultaat. Dat doen zij door onafhankelijk advies te geven waarbij je echt merkt dat ze kennis van zaken hebben. Daarnaast zijn ze in staat ingewikkelde patstellingen te doorbreken. Meer dan eens hebben wij een beroep gedaan op Van Toorenburg voor een second opinion als de voortgang van een project in gevaar kwam. In gevallen dat we er niet meer uit komen, halen we Van Toorenburg erbij. In plaats van dat alles escaleert, is Van Toorenburg dan in staat impasses te doorbreken.

Dit komt omdat Van Toorenburg alles altijd van twee kanten beschouwt. Ze zijn in staat ingewikkelde problemen bespreekbaar te maken. Belangrijk hierbij is dat ze de juiste taal spreken, ze maken complexe zaken helder en begrijpelijk voor iedereen. Ook reiken ze creatieve oplossingen aan. Hierdoor kun je tot een goed compromis komen. Vastgelopen projecten komen zo weer in beweging. Voor Dura Vermeer is de samenwerking met Van Toorenburg daarom al jaren zeer waardevol.