Wie zijn wij?
Wij zijn een ingenieursbureau dat advies levert op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Al sinds 1979 werken wij met veel passie en plezier aan verschillende soorten projecten. Als adviesbureau zijn wij actief in de utiliteitsbouw, woningbouw en infrastructuur. Denk hierbij aan de renovatie van een school, transformaties van kantoorgebouwen, de nieuwbouw van een zorgcentrum, enzovoorts. Het werk dat wij uitvoeren is dus erg divers, maar door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en kunde om voor ieder project specialistisch advies te leveren en een hoogwaardige kwaliteit neer te zetten.

Al ruim 35 jaar werken wij samen als een echt familiebedrijf. Directeur Ernst van Toorenburg heeft het adviesbureau overgenomen van zijn vader en tevens oprichter van het bureau, Jan van Toorenburg. De broer van Ernst, Ton van Toorenburg, is adjunct-directeur en de zoons van Ernst, Stefan en Richard van Toorenburg, zijn werkzaam als adviseurs en projectmanagers. Ook de zus van Ernst en Ton, Wanda van Toorenburg, en haar dochter, Wendy Snijdewint, zijn actief binnen het bureau als secretaresses en administratief medewerksters. Daarnaast werken er nog zo’n 10 medewerkers binnen het bedrijf als projectmanagers en tekenaars.

Al onze advieswerkzaamheden, van het initiatief tot en met de realisatie en nazorg van een project, worden uitgevoerd op projectbasis door middel van een adviesteam onder leiding van een van onze projectmanagers. Door de interne overleggen kent de projectmanager zijn adviesteam goed, wat de samenwerking vergemakkelijkt, de kwaliteit verbetert en het de medewerkers aanzet tot het pakken van hun verantwoordelijkheid met een grote mate van zelfstandigheid.

In samenwerking met de ontwerpende en de uitvoerende partijen trachten wij aan alle wensen van de eindgebruiker te voldoen. Wij denken met u mee tijdens ieder project en proberen te allen tijde een inspirerende en leuke werkomgeving te creëren. Dit doen wij om de kwaliteit van het project te bevorderen en een goede, vertrouwelijke relatie met onze klanten op te bouwen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om duurzaam te bouwen en zo ons steentje bij te dragen aan een milieuvriendelijke leef- en werkomgeving.

Onze missie:
‘Wij zijn een familiebedrijf dat niet alleen werkt met, maar ook voor elkaar. Samen met de klant dragen wij bij aan het creëren van een inspirerende en leuke werkomgeving waarbij het vertrouwen voorop staat.’

Onze visie:
‘In 2020 staan wij bekend als het familiebedrijf in de ingenieursbranche dat door zijn passie en deskundigheid specialistisch maatwerk levert met een hoogwaardige kwaliteit. Hierbij streven wij naar het opbouwen van langdurige en prettige relaties met onze klanten.’